top of page
IMG_20191005_181936.jpg

Hallo!

Hallo iedereen! Ik ben Ine en als mama van drie en zelfstandig ondernemer heb ik mijn handen meer dan vol. Het is dagelijks jongleren, maar ik zou niet anders willen! Als HSP professional leg ik kinderen en volwassenen uit wat hoogsensitiviteit net is. Een mooie aanvulling hierbij is mijn Nestje Baby Spa. Wendy is een goede vriendin en toen zij me haar idee van Vlamdragers uit de doeken deed, was ik onmiddellijk verkocht. Ik schrijf op regelmatige tijdstippen een blog en zo verspreid ik mee kleine vlammetjes van geluk.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

Typisch ik...

Ik ben een goedlachse Kempische met het hart op de juiste plaats. Een echte huismus die veel waarde hecht aan haar gezin en gezelligheid. Als hoogsensitief add’tje heb ik mezelf heel lang niet begrepen en trapte ik in alle mogelijke valkuilen. Wist ik veel! Ik ben allergisch aan onrecht en ik ben bloedeerlijk, ook als je het niet wil horen (al weet ik de boodschap meestal wel empathisch te verpakken)!. Ergens op tijd aankomen blijft een grote uitdaging.

Ik geniet van de kleine geluksmomentjes, zoals onverwachte knuffels, bloemen in het wild en diepgaande gesprekken met een vriend bij het kaarslicht. Allemaal dingen waar ik ongelooflijk gelukkig van word! Het tegengestelde is er natuurlijk ook. Verdriet, pijn en negatieve nieuwsberichten komen extra hard binnen. No highs without lows dus, maar mijn hoogsensitiviteit geeft mijn leven dat extra gouden randje. Het maakt mij tot wie ik ben. Ik adem hartjes in en uit, ook als het leven soms tegenzit en ik mijn tranen gewoon de vrije loop laat.

bottom of page