top of page

Over Vlamdragers

Stel je eens voor… een wereld waarin verbinding en positiviteit centraal staan. Een wereld waarin vonken van geluk zich verspreiden als een vlammend vuur, aangewakkerd door de Vlamdragers van ons positieve platform. Deze bijzondere mensen delen hun inspirerende verhalen. Ze zijn dromenvangers die de wereld een stukje mooier maken. Ze dragen hun vlam uit naar anderen, om hoop en dromen sterker te maken dan angst.

  • Facebook
  • Instagram
foto's over ons website (1).jpg
Ontwerp zonder titel (26).png

"Een kleine vonk kan een 

groot vuur ontsteken"

Wendy

Vlamdragers...wie, wat?

ontwerpen workshop (5)_edited.jpg

Het leven kent ups-and-downs. Het is onvoorspelbaar, soms zelfs rommelig. Soms gaan we vlammend door de dagen, vol energie en passie. Maar soms… soms struikelen we, vallen we en verliezen we onze weg. En dat is helemaal oké, want we zijn allemaal op onze eigen manier aan het worstelen en ons best aan het doen.

Er zullen altijd obstakels zijn. Soms lijkt het alsof we tegen een muur aanlopen, of zitten we vast in ons hoofd vol negatieve gedachten. Op zo’n momenten voelt het alsof we verdwaald zijn. Maar als we ons te veel richten op de chaos, geven we het negatieve ruimte om te groeien. En laten we eerlijk zijn, daar worden we niet gelukkiger van!

Juist op die momenten wachten er helpende vonkjes op ons: een luisterend oor, een vriendelijk gebaar, een hand op de schouder,… of de lieve tekstjes en verhalen die we hier delen. Want een klein vonkje kan genoeg zijn om ons eigen vuur weer te voelen, om weer te geloven in onszelf en onze eigen kracht.

Die vonkjes verlichten ons pad en brengen warmte in onze dagen. Laten we elkaar inspireren om die vonkjes te zijn, om spokenjagers te worden die hun angsten in de ogen kijken en overwinnen.

 

Vlamdragers wil jou herinneren aan de kleine, goede dingen in het leven… die eigenlijk helemaal niet zo klein zijn. Ik hoop dat je kan genieten van die momentjes die jouw hart verwarmen en die je eraan herinneren dat je de kracht hebt om je eigen vuur te ontsteken en anderen te inspireren.

 

Samen, als Vlamdragers, kunnen we de wereld verlichten en een warmere plek maken voor iedereen!

De drijvende kracht achter Vlamdragers...

2021-09-10-16-32-34-207_edited_edited.jpg

Met Vlamdragers wil ik tonen dat iedereen een vlam in zich heeft branden en dat we allemaal die vlam kunnen doorgeven aan elkaar. Want soms brandt het vuur in ons wat minder en dat is oké!

Ik hoop dat de Vlamdragers die ik interview een inspiratiebron zijn.

Dankzij kleine, helpende vonkjes kunnen we elkaar helpen... en zo verspreidt geluk en positiviteit zich als een lopend vuurtje!

Wendy, bezieler Vlamdragers

Mijn helpende Vlamdragers...

foto's over ons website.png

Melissa

sportief - nuchter - taalfanaat - relaxed - gereserveerd - rijke persoonlijkheid

2.png

Tom

podiumdichter - battlerapper - leerkracht - stormhoofd - onnozelaar - vader - tattoolover

Ontwerp zonder titel (10).png

sofie

Vertrouweling - sfeervoeler -

ontrafelaar -

analytisch - empathisch - zinzoeker

20210619_153046.jpg

Wendy en Melissa zijn twee nichtjes, allebei zo verschillend maar toch ook weer zo gelijkend!

Wendy is vurig en impulsief, Melissa is dan weer heel rationeel en bedachtzaam; het symbolische water voor de vurigheid!

De passie voor schrijven is iets dat beiden delen.

En dromen vangen en op spoken jagen...dat doen ze ook allebei!

We horen graag van jou!

Wil je een mooi momentje delen, iets vertellen

of wil je samenwerken?

vlamdragers@gmail.com

  • Facebook Social Icon

Vind ons op Facebook!

bottom of page