Lichtpuntjes

Soms vlammen we door onze dagen,

Soms gaat dat vlammen wat minder... En dat is oké! 

Er is altijd licht aan het einde van de regenboog (3).png

Helpende vonkjes voor jou

Het is oké is om je even niet oké te voelen! Dat gaat ook voorbij... Op deze pagina wachten helpende vonkjes op jou! Waakvlammetjes, fakkelfeitjes, goede dingen,... Alles om een lach op je gezicht te toveren en je eraan te herinneren hoeveel mooie dingen er rondom ons heen gebeuren. 

Er is altijd licht aan het einde van de regenboog (5).png

Eerste hulp bij onmacht

Wat doe je als je geconfronteerd wordt met negativiteit en frustratie? Ga je in de strijd of loop je ervan weg? Er is ook een andere manier om hier mee om te gaan, namelijk de weg van de verbindende communicatie. 

Een bijdrage van psychotherapeute Nadine Sterkens. 

Ontwerp zonder titel (10).png

De sociale kaart Vlaanderen

De sociale kaart bevat een overzicht van diensten, organisaties en voorzieningen uit de welzijns- en gezondheidssector uit Vlaanderen en Brussel. Je kan hier zelf op zoek gaan naar een antwoord op jouw hulpvraag en uitzoeken bij welke organisatie je terecht kan.

Verhaal tijd

In mijn boekenkast

Ik heb altijd een boek bij de hand, lees telkens meerdere boeken tegelijk en ik kan oprecht verdrietig zijn als ik een goed boek uit heb. Ik lees graag boeken waar ik iets uit kan leren en iets mee ben. In deze rubriek geef ik jullie een kijkje in mijn boekenkast.