top of page
2022-06-14-16-34-15-781.jpg

Hallo!

Hey iedereen! Ik ben Wendy en mama van twee tieners, die op hun eigen manier hun weg aan het zoeken zijn. Vlamdragers is mijn derde kindje.

 

Ik ben schrijfster, copywriter en gezinswetenschapper i.o.

 

Ik ben de verhalensprokkelaar van het team. Ik ben ook wel degene met de impulsieve, creatieve ideeën die natuurlijk diréct uitgevoerd moeten worden! Gelukkig is er dan Melissa, mijn nichtje: het symbolische water voor mijn vurigheid.

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

Typisch ik...

Ik hou van mijn veel te koppige border collie, zure snoepjes, stille ochtenden in het bos en (af en toe) mezelf. Mijn hobby’s bestaan uit wandelen, bingewatchen van series, rare vragen stellen aan mezelf en het maken van eindeloze lijstjes. Schrijven is mijn passie.

 

Ik ben een dromer én een denker, waardoor het meestal een gezellige chaos is in mijn hoofd, behalve als ik baantjes trek in het zwembad. Wat ik dus regelmatig doe! Small talk is niet aan mij besteed (ik zeg echt onnozele dingen als ik een poging waag); vertel me liever waar je van droomt. Ik heb een hekel aan shoppen, behalve als ik mag verdwijnen in een boekenwinkel.

 

Vol goede bedoelingen, advies dat ik soms beter zelf zou opvolgen en optimistische doelen probeer ik elke dag de beste versie van mezelf te zijn, voor mezelf én anderen. Natuurlijk lukt dat lang niet altijd! Het sleutelwoord is dan ook “proberen”. En dat gaat gepaard met struikelen, vallen en flink op mijn gezicht gaan. Maar nog belangrijker: ook met opstaan.

 

Ik ben verliefd op het leven, maar dat is niet altijd zo geweest. Ik hou van regen én de zon, liefst tegelijk zodat ik een regenboog kan spotten. Regenbogen symboliseren hoop en verbondenheid. Ik laat ze hier regelmatig terugkomen, omdat ik doorheen mijn eigen storm heb geleerd dat hoop sterker kan zijn dan angst… als we maar moedig genoeg zijn om in actie te komen.

 

Verhuizen naar een tiny house middenin de bossen is misschien wel mijn grootste droom, samen met het schrijven van een boek. Maar bovenal droom ik van een leven vol liefde, plezier en dankbaarheid. Een leven waarin authenticiteit en verwondering omarmd worden.

Contact

Wil je iets delen? Laat het me weten!

bottom of page