top of page
2022-06-14-16-34-15-781.jpg

Hallo!

Hey iedereen! Ik ben Wendy en mama van twee tieners. Vlamdragers is mijn kindje. Ik werkte jarenlang als copywriter en als journaliste voor Vlaamse kranten, maar nu probeer ik hier met woorden een verschil te maken.

 

Ik ben de verhalensprokkelaar van het team. Ik ben ook wel degene met de impulsieve, creatieve ideeën die natuurlijk diréct uitgevoerd moeten worden! Gelukkig is er dan Melissa, mijn nichtje: het symbolische water voor mijn vurigheid.

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

Typisch ik...

Ik zoek altijd naar de betekenis van iets: waarom gedraagt iemand zich op die manier, wat geeft het leven zin? Dit maakt dat het meestal een gezellige drukte is in mijn hoofd, behalve als ik een paard vastheb. Wat ik dus regelmatig doe als paardenverzorger bij Wildlife Paddock.

Naast paarden, ben ik gepassioneerd door taal. Ik geloof dat elke mens wel een verhaal te vertellen heeft. Ik heb een bachelor Communicatie, omdat ik die verhalen op papier wilde vatten. Ik kan oprecht blij worden van mooie woorden en zinnen. Dankzij mijn job als bibliotheekbediende kan ik deze liefde ook doorgeven aan anderen.

 

Soms kan je echter nog geen woorden geven aan wat je voelt of meegemaakt hebt; en dan ben ik eveneens geboeid door de weg die mensen (inclusief mezelf!) hierin afleggen. Ik ben een Gezinswetenschapper in opleiding. Vanuit die basis ga ik ervan uit dat iedereen een kracht in zich heeft, ook als het moeilijk gaat. Als medewerker van de Be-Leefhoeve bij Spiegelend Paard probeer ik, samen met de paarden, die interne vlammetjes bij kinderen aan te wakkeren. 

 

Ik doe niet aan small talk (ik zeg echt onnozele dingen als ik een poging waag); vertel me liever waar je van droomt! Ik hou van stille ochtenden in het bos, persoonlijkheidstesten en zure snoepjes. Ik heb een hekel aan shoppen, behalve als ik mag verdwijnen in een boekenwinkel!  Ik heb veel passies waar ik écht zo gelukkig van word! Sinds kort weet ik dat daar een naam voor is: ik ben een creatieve generalist!

 

Ik ben verliefd op het/mijn leven, maar dat was lang niet altijd het geval. Met Vlamdragers zie ik veel samenkomen. Ik hou van de regen én de zon, liefst tegelijk zodat ik een regenboog kan spotten. Regenbogen staan symbool voor hoop en verbinding. Ze zijn de prijs voor het doorstaan van de storm. Ik laat ze hier regelmatig terugkomen, omdat ik doorheen mijn eigen storm heb geleerd dat hoop sterker kan zijn dan angst.

Contact

Wil je iets delen? Laat het me weten!

bottom of page