top of page
20200621_155604_edited.jpg

Hallo!

Hallo iedereen! Ik ben Tom en ik speel graag met woorden. In het dagelijks leven ben ik leerkracht, maar als podiumdichter en battlerapper komt mijn passie voor taal pas écht tot uiting. Toen Wendy me aansprak, hebben we onze karretjes aan elkaar gehangen. Ik schrijf elke week een Droombazuiner, een nederige poging om poëzie in een snelle wereld te gooien. Daarnaast help ik mee met het bedenken van vurige woordspelingen.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Typisch ik...

Ik breng vaak grote brokken tekst op een podium. Om de aandacht van een publiek te vatten bouw je elke halve minuut op naar een punchline. Soms komt die, soms niet. Ik vind het heel boeiend om de aandacht van het publiek op papier of op het podium vast te houden.

Maar wie ben ik? Ik ben te braaf voor blonde vrouwen. Ik wilde als kind altijd de binnenkant van al mijn speelgoed zien, daarom kreeg ik nooit konijntjes. Daar ben ik oké mee. Ik ben ook een droombazuiner. Het is een synoniem voor wat een dichter is; iemand die als de GVR dromen aan mensen geeft. En dat is wat ik wil doen.

Ik wil korte, gekke, poëtische quotes voor een groot publiek toegankelijk maken. Hierbij kies ik er bewust voor om positiviteit en licht centraal te zetten, want er is al genoeg grofheid en duisternis te vinden. Droombazuiner is een poging om de tijdsgeest te omhelzen in plaats van er tegenin te fietsen.

bottom of page