top of page
WhatsApp Image 2021-07-28 at 20.36_edited.jpg

Hallo!

Hallo allemaal! Ik ben Melissa. Met mijn 25 levensjaren ben ik de jongste van de vijf, maar ik kan mijn mannetje wel staan. Als Wendy bijvoorbeeld weer te impulsief is, weet ik haar zonder schaamte in toom te houden. Wendy is mijn 'grote' nicht trouwens. Het wordt dan ook meteen duidelijk van wie ik de schrijfkriebels te pakken kreeg. Naast blogs schrijven, help ik mee met het onderhouden van de website en sociale media. 

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

Typisch ik...

Als je mij vraagt wat mij typeert, zeg ik zonder twijfel: een vrolijke spring-in't-veld. Soms tot grote ergernis van mijn omgeving. 'Kunde gij nu geen twee minuten stil blijven zitten?', zegt mijn vriend wel eens geïrriteerd. En dat brengt me dan ook meteen tot mijn ochtendritueel; vroeg uit de veren om te bewegen. 's Ochtends, rond een uur of zeven, vind je mij zelden in bed. Ik heb mijn loop- of wandelschoenen dan alvast aangetrokken en begeef me in de dan nog rustige straten van Antwerpen, waar ik samenwoon met Maarten.

Na mijn studie Meertalige Professionele Communicatie verliet ik in 2020 (eindelijk) de schoolbanken. En wat ik ben ik blij dat ik mijn schrijf- en communicatieskills tot uiting kan brengen met Vlamdragers. Oh ja, nog één ding: schrijf geen dt-fouten of andere lelijke schoonheidsfouten, want de grammarnazi in mij heeft het meteen gezien! 

bottom of page