Wat is Vlamdragers?

Ons doel is een beetje geluk te strooien en iedereen ervan te laten genieten. En omdat ook wij niet altijd de 'happy shiny people' zijn, delen we hier ook onze eigen lichtpuntjes.

'Vlamdragers' is een platform om inspirerende verhalen over bezielde mensen te delen. We willen mensen verbinden en tonen hoeveel mooie dingen er gebeuren op ons plekje op deze aardbol.

Het leven deelt soms rake klappen uit en het is niet altijd alleen maar zonneschijn en regenbogen. Er gebeuren heel wat slechte dingen rondom ons en soms zijn mensen hard voor elkaar, maar door te focussen op angst en negativiteit, geef je het negatieve ook de ruimte om te groeien. En dat helpt niet voor je welbevinden.

Vlamdragers zijn mensen die moeilijkheden niet uit de weg gaan, maar ook elke dag kleine geluksmomentjes vinden: in wat ze doen om anderen te helpen, in hoe ze naar de wereld kijken, in hoe ze ijveren voor een betere plek,…

We zetten deze mensen in de kijker, door hen te vragen waar ze gelukkig van worden, wat voor hen geluk is, waarom ze doen wat ze doen om de wereld wat mooier  te maken. Door te tonen hoe veerkrachtig wij als mens kunnen zijn, hopen we een klein verschil te kunnen maken. En zo te kunnen inspireren.

Wendy

Webdesigner & blogger

Webdesigner & blogger

Bezieler & verhalensprokkelaar

 

Teamwork makes the dream work! 

Melissa

Webdesigner & blogger

Het vlammend team

Tom

Dichter

Ine

Blogger

Bezieler en verhalensprokkelaar

Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen! 

 

 

 

@2020 Vlamdragers. Alle rechten voorbehouden. Tekeningen met 
gemaakt door Sue Verhoeven      Contact: vlamdragers@gmail.com
  • Facebook
  • Instagram