Helpende vonkjes

Het is allemaal oké...

IMG-20200828-WA0008.jpg

Soms voelen we de warmte en de kracht van ons eigen vuur niet meer. Dat is allemaal oké! Wij geven je helpende vonkjes en weet... je bent geweldig zoals je bent!

2020-12-26-21-53-04-834.jpg

Waakvlammetjes

waakvlammetje #55.png

We zijn lang niet altijd de 'happy shiny people'. Soms is het leven gewoon hard, rauw en voelt alles oneerlijk aan. Het is oké om je niet oké te voelen! Laat dit dan een waakvlammetje zijn voor jou. Betere dagen komen.

Lieve briefjes

lieve briefjes #30.png

Lieve briefjes voor iedereen. Gewoon zomaar, want dat maakt het leven toch net iets fijner. Laat onze briefjes jouw lichtpuntje zijn als het even wat moeilijk gaat.

Fakkelfeitjes

fakkelfeitje #26.png

Soms wordt er té hard gefocust op negativiteit en dat helpt niet voor ons welbevinden. Soms vergeten we hoeveel goede dingen er gebeuren in onze wereld. Met onze fakkelfeitjes willen we wat tegenwind bieden. 

Goede dingen

goede dingen #9.png

Geluk zit in heel kleine dingen en als je probeert om daarop te focussen, dan worden deze dingen alleen maar beter. Laten we een kettingreactie aan positieve vibes creëren. 

ZINspiratie

ZINspiratie #69.png

Inspirerende zinnen met een hartverwarmende touch.

Droombazuiner

Podiumdichter en battlerapper Tom Driesen wil korte, gekke, poëtische quotes toegankelijk maken. Droombazuiner is een poging om de tijdsgeest te omhelzen in plaats van ertegenin te fietsen.